COILED CABLES


Vilkår for bruk av xyfer.no 

 

 

Dette nettstedet drives av xyfer.no. Gjennom hele nettstedet refererer begrepene "vi", "oss" og "vår" til xyfer.no. Xyfer tilbyr dette nettstedet, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester som er tilgjengelige fra dette nettstedet til deg, brukeren, betinget av at du godtar alle vilkår, betingelser, policyer og merknader som er angitt her. 

Ved å besøke nettstedet vårt og/eller kjøpe noe fra oss, godtar du deg i Servicen vår og godtar å være bundet av følgende vilkår og betingelser ("Vilkår for bruk av xyfer.no"), inkludert disse tilleggsvilkårene og retningslinjene referert til her og/eller tilgjengelig via andre url`er. Disse tjenestevilkårene gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, selgere og personer som har bidratt til innhold på nettsiden xyfer.no. 

Les disse vilkårene for bruk nøye før du går inn på eller bruker nettstedet vårt. Ved å få tilgang til eller bruke deler av nettstedet, godtar du å være bundet av disse vilkårene for bruk. Hvis du ikke godtar alle vilkårene i denne avtalen, kan du ikke få tilgang til nettstedet eller tjenestene til xyfer.no. 

Eventuelle nye funksjoner som legges til i den nåværende butikken, skal også være underlagt vilkårene for bruk. Du kan når som helst se gjennom den nyeste versjonen av vilkårene for bruk på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse vilkårene ved å legge ut oppdateringer og/eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden med jevne mellomrom for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet etter publisering av eventuelle endringer utgjør aksept av disse endringene. 

 

 

 
 

Seksjon 1- DROP ALT + CTRL Tastatur 

Hvis du er her og lurer på hvorfor dine tilpassede kabler førte til at RGB-effektene ble svakere, er det noen svar; Drop Alt og Ctrl er tastaturer som trekker så mye strøm fra USB-kablene. Lurer du på hvorfor den originale kabelen som fulgte med esken, bare er 2m? Selve tastaturet inneholder hver enkelt switch RGB-belysning + Mer underlys, det er det tastaturet med mest RGB som tapper så mye strøm fra USB-porten. Årsaken til kabelen med kort lengde er at strømmen vil kreve å bevege seg lengre, noe som medfører strømtap ved overføring på grunn av avstand. Løsning: Å få kortere kabellengde i utgangspunktet ELLER (Tryggest) Få en strømdrevet USB-HUB (USB-hub + strømuttak) ELLER Konfigurer i hovedkortets BIOS for USB-port for å levere mer kraft. 

 
 

Ansvarsfraskrivelse: Denne metoden fungerer under testing for oss, men kan variere mellom enkeltpersoner. Hvis du endrer på noen innstillinger som ender med å skade kabelen står vi ikke for ansvaret av dette.  

 
 

Seksjon 2- Angrerett  

Hvis du handler noe fra xyfer.no har du en angrerett opptil 14 dager. Tiden begynner når du har mottatt pakken. Du må ha henvendt deg til xyfer.no@gmail.com innen disse 14 dagene. Du som kjøper er selv ansvarlig for frakt og skade under frakt så pakk varen godt inn. Dersom du ikke har kvittering/faktura, kan vi ikke bytte varen eller refundere.  

 
 

Seksjon 3 - Reklamasjonsrett 

Hvis du får et produkt som er ødelagt eller det blir ødelagt på en måte hvor det ikke er din feil skal xyfer.no sørge for at du får et nytt produkt eller at produktet blir reparert. For å kunne få et nytt produkt må du ha kvittering. Reklamasjon varer i 2 år.  

  

OBS: Du vill ikke få refundering, represjon eller ny vare hvis det var kjøper som ødela produktet. Dette gjelder frakt også. 

  

Seksjon 4 - Refundering  

Refunderinger gis bare når kunden ber om kansellering før behandlingen av bestillingen. Refundering kan gis hvis kablene er defekte eller går tapt under transport. 

 
 

Seksjon 6 - Nekte tjenester 

Vi opprettholder rett til å nekte tjenester til noen uansett årsak når som helst. 

 
 

Seksjon 7 - Pris 

Vi har rett til å bytte pris på produktene våre når vi vil det. Dette gjelder salg.  

 
 

Seksjon 8 - Salg av produkt 

Xyfer.no har rett til å nekte deg kjøp av et stort antall produkter på en gang. Vi har rett til å lagre kreditt/bank- kortet ditt hvis du velger dette som en option under bestilling dette kommer ikke til å bli misbrukt og er trygg lagret. Grunnen til lagring av kortet ditt er så du kan kjøpe noe nytt uten å fylle inn alt av informasjon igjen. Hvis du ikke velger dette, vil det bli slettet fra vår nettside.  

 
 

Seksjon 9 - Ulykker  

Vi anbefaler som alle andre som selger kabler til og ikke bruke det når du sover eller ikke er til stedet. Vi tar derfor ikke ansvar for dette og du gjør det på eget ansvar.  


Seksjon 10 - Copyright 

Nettsiden vår er copyrighten og hvis xyfer.no finner ut av at du har kopiert nettsiden vår vil vi banlyse deg fra alle tjenestene våre.  


Seksjon 11 - Tredjeparts koblinger

Visst innhold, produkter og tjenester tilgjengelig via våre tjenester kan inneholde materiale fra tredjeparter. Tredjeparts lenker på dette nettstedet kan lede deg til tredjeparts nettsteder som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlige for å undersøke eller evaluere innholdet eller nøyaktigheten, og vi garanterer ikke og vil ikke ha noe ansvar for noe tredjepartsmateriale eller nettsteder, eller for noe annet materiale, produkter eller tjenester fra tredjeparter. Vi er ikke ansvarlige for skader eller skader knyttet til kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner som er gjort i forbindelse med tredjeparts nettsteder. Vennligst les nøye gjennom tredjeparts policyer og fremgangsmåter, og sørg for at du forstår dem før du inngår en transaksjon. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål angående tredjepartsprodukter bør rettes til tredjeparten.


AVSNITT 12 - Endringer i tjenestevilkårene

Du kan når som helst se gjennom den nyeste versjonen av vilkårene for bruk på denne siden. Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å oppdatere, endre eller erstatte noen del av disse vilkårene for bruk ved å legge ut oppdateringer og endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke nettstedet vårt jevnlig for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet vårt eller tjenesten etter publisering av endringer i disse vilkårene for bruk utgjør aksept av disse endringene.


SEKSJON 13 - Kontaktinformasjon

Spørsmål om "Vilkårene for bruk av xyfer.no" sendes til oss på mailen vår xyfer.no@gmail.com.